Tekniikka

AOT-tekniikka perustuu rikkoutumattoman PPC-päällysteen sisällä olevaan UV-valoon, joka on ympäröity metallisella katalyyttipäällysteellä (Rhodium, Titaani, Kupari ja Hopea). Prosessi jäljittelee ilmakehän omaa auringonvalosta energiaa saavaa itsepuhdistusjärjestelmää. Tekniikka on maailmanlaajuisesti patentoitu ja sitä on myyty yli 2 milj. kpl vuodesta 2003. Nyt se on saatavilla myös Suomessa FreshMountainsin tai FreshMountainsin yhteistyökumppaneiden kautta.

AOT-tuoteperheeseen kuuluu perinteisen PHI-kennon lisäksi myös REME-kennot

Tämä on PHI-kennosta viritetty versio, joka poistaa sisäilmasta pienhiukkaset tehokkaammin mitä hepa-suodattimet. REME luo sähkövarauksen, joka sitoo hiukkaset esim. mineraalivillan niin isoksi massaksi, ettei se pysty leijailemaan sisäilmassa.

Miten AOT-tekniikka eroaa perinteisistä tavoista puhdistaa sisäilma?

-Kennot voidaan asentaa ilmanvaihtojärjestelmään tulopuolelle, huonekohtaisia puhdistimia ei siis tarvita

-Huoltovapaat 25.000 tuntia (2,8 vuotta)

-Puhdistaa sisäilman lisäksi myös pintamateriaalit

Koska AOT-tekniikka puhdistaa myös pintamateriaalit sen hankinta on aina järkevää, eikä sijoitus mene hukkaan missään rakennuksen elinkaaren vaiheessa.

Tekniikka

Tämä tekniikka perustuu rikkoutumattoman PPC-päällysteen sisällä olevaan UV-valoon, joka on ympäröity metallisella katalyyttipäällysteellä ( Rhodium, Titaani , Kupari ja Hopea). Prosessi jäljittelee ilmakehän omaa auringonvalosta energiaa saavaa itsepuhdistusjärjestelmää. Tekniikka on maailmanlaajuisesti patentoitu ja sitä on myyty yli 2 milj. kpl vuodesta 2003. Nyt se on saatavilla myös Suomessa FreshMountainsin tai FreshMountainsin yhteistyökumppaneiden kautta. AOT-tekniikan tuoteperheeseen kuuluu myös REME-tekniikka, mikä on suunniteltu julkisiin rakennuksiin.

Tämä on AOT-kennosta viritetty versio, joka poistaa sisäilmasta pienhiukkaset  tehokkaammin mitä hepasuodattimet. REME luo sähkövarauksen, joka sitoo hiukkaset  esim. mineraalivillan niin isoksi massaksi, ettei se pysty leijailemaan sisäilmassa. Koska tekniikka pysyy samana olipa kohde sitten 10m2 toimisto tai 10 000m2 varasto. Olemme tehneet sinulle kaksi vaihtoehtoa mistä voit valita sinulle paremman vaihtoehdon.