Arvoisa kuntapäättäjä

Hienoa huomata, että meidän palvelut kiinnostavat sinua.

Meille sisäilmaongelma on sitä, että ihmiset altistuvat ja oireilevat sisäilman takia. Olemme huomanneet, että sisäilmaongelmien selvittämisessä kustannustehokkain tapa on poistaa yhtälöstä yksitellen yleisimmät ongelman aiheuttajat, yksi yleisin ja suurin ongelma on mineraalivilla.

Kartoituspalvelullamme saat selville nopeasti rakennuksien kokonaiskuvan, jonka jälkeen et maksa turhista tutkimuksista. Kartoituspalvelu antaa sinulle selkeän 2 sivun raportin, jossa käy selville kaikki rakennuksen perustiedot, kuten mineraalivilla tilanne.

FreshMountainsin kehittämällä näytteenottojärjestelmällä (patenttihakemus vireillä) onnistut sisäilmatutkimuksissa. Järjestelmän ansiosta pystytään poistamaan ulkoiset tekijät varsinaisesta huonetilassa tehtävästä sisäilmatutkimuksesta, jolloin varmistutaan tutkimusten tuloksista. Järjestelmää pystytään käyttämään myös seurantatyökaluna, jonka avulla voidaan ennakoida huoltotoimenpiteitä rakennuksessa.

Niskalenkki sisäilmaongelmasta

Suurin osa asiakkaistamme on teettänyt sisäilmatutkimukset ja niiden perusteella korjauksia, mutta ongelma on silti pysynyt. AOT-tekniikalla huolehditaan laadukkaasta sisäilmasta työpaikoilla, julkisissa tiloissa ja kotona. AOT-tekniikka on aktiivinen sisäilmanpuhdistus järjestelmä joka monipuolisuutensa ansiosta ei ole hukka sijoitus missään rakennuksen elinkaaren vaiheessa. Testitulokset välilehden kautta näet mihin kaikkeen AOT-tekniikka pystyy.

Nyt pystyt puhdistamaan koko rakennuksen sisäilman ja pintamateriaalit iv-järjestelmän kautta, huonekohtaisia puhdistuslaitteita ei siis enää tarvita.

AOT-tekniikka voidaan asentaa iv-kanavaan jossa tuloilma kuljettaa puhdistusvaikutuksen koko rakennukseen. Sisäilman lisäksi puhdistuu, myös pintamateriaalit, jonka ansiosta AOT tehoaa myös rakenteista johtuviin ongelmiin.