Konsultointipalvelut

FreshMountains konsultointipalvelulla kartoitat ongelmakohteet nopeasti ja luotettavasti. Sisäilmaongelmat ovat olleet vaikeasti selvitettäviä ja onkin lukuisia esimerkkejä joissa korjauksetkaan eivät ole auttaneet. Tämän takia olemme kehittäneet palvelun, jolla varmistetaan sisäilmatutkimusten ja korjausten onnistuminen.

Miten konsultointi palvelu auttaa sinua?

Olemme huomanneet, että ongelmakohteissa on paljon yhtäläisyyksiä, jotka voidaan selvittää ja korjata ennen varsinaisia tutkimuksia ja remontteja.

Teemme yleiskartoituksen rakennukseen ja saat selkeän 2 sivuisen raportin, missä selviää kaikki perusasiat nopeasti ja vaivatta. Uudella FreshMountainsin itse kehittämällä näytteenotto keräimellä tarkistetaan iv-järjestelmästä tulevat epäpuhtaudet. Tällä varmistetaan varsinaisten sisäilmatutkimusten onnistuminen.

Kartoituksen jälkeen sinulla on selkeä kuva kokonaisuudesta ja tieto mahdollisista ongelma-alueista mitkä vaativat tarkempaa tutkimista. Tämä nopeuttaa ongelman korjaamista huomattavasti, sillä aika ei mene turhien korjausten ja tutkimusten tekemiseen.