AOT-Tekniikka

AOT-tekniikka perustuu rikkoutumattoman PPC-päällysteen sisällä olevaan UV-valoon, joka on ympäröity metallisella katalyyttipäällysteellä (Rhodium, Titaani, Kupari ja Hopea). Prosessi jäljittelee ilmakehän omaa auringonvalosta energiaa saavaa itsepuhdistusjärjestelmää. Tekniikka on maailmanlaajuisesti patentoitu ja sitä on myyty yli 2 milj. kpl vuodesta 2003. Nyt se on saatavilla myös Suomessa FreshMountainsin tai FreshMountainsin yhteistyökumppaneiden kautta.

AOT-tuoteperheeseen kuuluu perinteisen PHI-kennon lisäksi myös REME-kennot

Tämä on PHI-kennosta viritetty versio, joka poistaa sisäilmasta pienhiukkaset tehokkaammin mitä hepa-suodattimet. REME luo sähkövarauksen, joka sitoo hiukkaset esim. mineraalivillan niin isoksi massaksi, ettei se pysty leijailemaan sisäilmassa.

Miten AOT-tekniikka eroaa perinteisistä tavoista puhdistaa sisäilma?

-Kennot voidaan asentaa ilmanvaihtojärjestelmään tulopuolelle, huonekohtaisia puhdistimia ei siis tarvita

-Huoltovapaat 25.000 tuntia (2,8 vuotta)

-Puhdistaa sisäilman lisäksi myös pintamateriaalit

Koska AOT-tekniikka puhdistaa myös pintamateriaalit sen hankinta on aina järkevää, eikä sijoitus mene hukkaan missään rakennuksen elinkaaren vaiheessa.

AOT-tekniikka apuna työpaikoilla

AOT-tekniikka on erittäin tehokas keino sisäilmaongelmia vastaan ja sillä saadaan pidettyä sisäilma laadukkaana, vaikka ongelman aiheuttaa home, bakteeri, virus tai pahanhajuiset kaasut, mutta se on paljon muutakin. Koska AOT-tekniikka yhdistää monta eri menetelmää, se puhdistaa sisäilman lisäksi myös pintamateriaalit ja on tehokas apu työpaikoilla, missä vaaditaan tietty hygieniataso, kuten pelastuslaitokset ja sairaalat.

AOT- tekniikka käyttää uv-valon ja nelimetallisen katalyytin luomaa reaktiota synnyttäen hydroperoksidia, menetelmässä ei siis käytetä kemikaaleja, jolloin ilmaan ei jää kemikaali- tai muita jäämiä. Tekniikkaa voidaan hyödyntää pelastuslaitoksissa ja sairaaloissa työvaatteiden ja välineiden puhdistamiseen. AOT-tekniikan patentoidun menetelmän ansiosta mitään pitoisuutta ei tarvitse korostaa, joten ambulanssit voidaan pitää puhdistumassa ja ovat heti käyttövalmiit hälytyksen sattuessa. Vrt. pelkkä otsonointi tai vetyperoksidi.

Työpaikoilla kuten pelastuslaitoksilla voi työvaatteisiin tarttua savunhajua. Kun AOT-tekniikka on asennettu iv-järjestelmään, voidaan samalla kun pidetään huoli sisäilmasta, puhdistaa myös työvaatteet, laittamalla ne varustekaappiin, mihin iv-kanavasta johdetaan tuloilmaa. Vaativimmissa tapauksissa voidaan erillisiin kaappeihin asentaa oma kenno, jolloin puhdistusvaikutus on nopeampi. Työvaatteiden ja välineiden puhtauden lisäksi on myös työympäristö syytä pitää puhtaana, jolloin minimoidaan riski sairastua työvuoron aikana. AOT-tekniikka puhdistaa sisäilmasta ja pintamateriaaleista influenssa virukset ja estää taudin leviämisen työpaikalla.

Tekniikka

Tämä tekniikka perustuu rikkoutumattoman PPC-päällysteen sisällä olevaan UV-valoon, joka on ympäröity metallisella katalyyttipäällysteellä ( Rhodium, Titaani , Kupari ja Hopea). Prosessi jäljittelee ilmakehän omaa auringonvalosta energiaa saavaa itsepuhdistusjärjestelmää. Tekniikka on maailmanlaajuisesti patentoitu ja sitä on myyty yli 2 milj. kpl vuodesta 2003. Nyt se on saatavilla myös Suomessa FreshMountainsin tai FreshMountainsin yhteistyökumppaneiden kautta. AOT-tekniikan tuoteperheeseen kuuluu myös REME-tekniikka, mikä on suunniteltu julkisiin rakennuksiin.

Tämä on AOT-kennosta viritetty versio, joka poistaa sisäilmasta pienhiukkaset  tehokkaammin mitä hepasuodattimet. REME luo sähkövarauksen, joka sitoo hiukkaset  esim. mineraalivillan niin isoksi massaksi, ettei se pysty leijailemaan sisäilmassa. Koska tekniikka pysyy samana olipa kohde sitten 10m2 toimisto tai 10 000m2 varasto. Olemme tehneet sinulle kaksi vaihtoehtoa mistä voit valita sinulle paremman vaihtoehdon.