AOT-tekniikka

Aktiivinen sisäilmanpuhdistaja

PHI-tekniikka

AOT-tekniikka perustuu rikkoutumattoman PPC-päällysteen sisällä olevaan UV-valoon, joka on ympäröity metallisella katalyyttipäällysteellä (Rhodium, Titaani, Kupari ja Hopea). Prosessi jäljittelee ilmakehän omaa auringonvalosta energiaa saavaa itsepuhdistusjärjestelmää. Tekniikka on maailmanlaajuisesti patentoitu ja sitä on myyty yli 2 milj. kpl vuodesta 2003. Nyt se on saatavilla myös Suomessa FreshMountainsin tai FreshMountainsin yhteistyökumppaneiden kautta.

AOT-tekniikka on parhaimmillaan kohteissa missä jokin haju pilaa sisäilman laatua. Yleisin kohde on omakotitalo missä haisee ns. mummolan mökki ja hajun lähdettä ei olla pystytty paikantamaan tai korjauksia ei voida syystä tai toisesta aloittaa heti.

Yhden kennon käyttöaika on n. 25. 000 tuntia yhtäjaksoista käyttöä eli 2.8 vuotta.

Maailmanlaajuisesti AOT-tekniikkaa käytetään kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, hotelleissa ja teollisuudessa torjumaan viruksien, bakteereiden, hajujen ja muiden epäpuhtauksien leviämistä.

 

 

 

Käyttömahdollisuuksia

Koska AOT-tekniikka yhdistää monta eri menetelmää, se puhdistaa sisäilman lisäksi myös pintamateriaalit ja on tehokas apu työpaikoilla, missä vaaditaan tietty hygieniataso, kuten pelastuslaitokset, sairaalat tai elintarviketeollisuus.

AOT- tekniikka käyttää uv-valon ja nelimetallisen katalyytin luomaa reaktiota synnyttäen hydroperoksidia, menetelmässä ei siis käytetä kemikaaleja, jolloin ilmaan ei jää kemikaali- tai muita jäämiä. Tekniikkaa voidaan hyödyntää pelastuslaitoksissa, sairaaloissa ja elintarviketeollisuudessa myös työvaatteiden ja välineiden puhdistamiseen. PHI-tekniikan patentoidun menetelmän ansiosta mitään pitoisuutta ei tarvitse korostaa, joten tuotantotiloissa ja huoneissa voidaan oleskella ilman rajoituksia.

Työpaikoilla kuten pelastuslaitoksilla voi työvaatteisiin tarttua savunhajua.

Kun AOT-tekniikka on asennettu iv-järjestelmään, voidaan samalla kun pidetään huoli sisäilmasta, puhdistaa myös työvaatteet, laittamalla ne varustekaappiin, mihin iv-kanavasta johdetaan tuloilmaa. Vaativimmissa tapauksissa voidaan erillisiin kaappeihin asentaa oma kenno, jolloin puhdistusvaikutus on nopeampi.

 

Asiakkaidemme tarinoita

Tässä muutama eri tyyppinen tarina missä sisäilmaongelma saatiin hallintaan

FreshMountains Oy yhteistyökumppanit

RIA-AIR

 

PR-Vision